Sute de afaceri au descoperit in Doraly Expo Market partenerul solid de care aveau nevoie pentru a evolua continuu. Simplul fapt ca avem langa noi chiriasi fideli inca din 1993 ne aduce o multumire aparte si ne incurajeaza sa oferim mai mult zi de zi.
 
Poti urmari mai jos cateva opiniii ale clientilor nostri: 

 

Cornelia Boiengiu - feronerie

Cornelia Boiengiu - feronerie

"Societatea pe care o reprezint, functioneaza in complexul Doraly de la inceputuri, ne-am dezvoltat impreuna si vom continua sa functionam in acest complex deoarece viitorul comertului si viitorul societatii mele nu poate fi decat aici, in complexul Doraly, complex care face totul pentru ca noi sa ne simtim in siguranta." (AMKO TRADING B.C. 93 SRL)

Laura Grapa - scule

Laura Grapa - scule

"Am inceput colaborarea cu Doraly Expo Market  acum 7 ani, in anul 2003, moment din care afacerea mea s-a dezvoltat constant pana in prezent. Doraly Expo Market inseamna un mediu civilizat, de dezvoltare a activitatii, atat pentru mine, pentru angajatii mei si pentru clienti." (STAR LRG IMPEX SRL)  

Corina Gheorghiu - parafarmaceutice

Corina Gheorghiu - parafarmaceutice

"Ne-am deschis afacerea in 1993, cu produse parafarmaceutice si am ales sa fim prezenti in Doraly inca de la infiintarea acestuia. Vadul comercial creat in cei 17 ani de existenta a complexului comercial ne-a determinat sa ramanem in Doraly pentru ca reprezinta cel mai bun centru comercial dedicat vanzarilor en gros. Aici ne-am format un portofoliu de clienti fideli cu care colaboram foarte bine si ne bazam unii pe altii pentru dezvoltarea afacerilor noastre." (A&C CATENY SRL)

Daniela Radu - textile

Daniela Radu - textile

"Ne-am ales acest complex pentru ca el este in apropierea liniei de centura si nu trebuie sa traversam Bucurestiul, este foarte aproape de zona Moldova. Aceasta firma este sigura si am ales-o pentru ca are o mare stabilitate. De cand a fost infiintata, noi mergem impreuna cu dansii. Nu exista posibilitatea astazi sa fii si  maine sa nu fii. Odata ce ti-ai ales acest complex poti sa duci afacerea multi ani inainte." (HANANI COM IMPEX SRL)

Anisoara Bolnavu - decoratiuni interioare si Feng-Shui

Anisoara Bolnavu - decoratiuni interioare si Feng-Shui

“Incepand cu noiembrie 2008, am ales sa fiu alaturi de Doraly, in cel mai nou si cel mai modern pavilion. Produsele pe care le comercializez reprezinta decoratiuni in domeniul Feng-Shui, decoratiuni interioare, decoratuni exterioare si bijuterii. Oferim o gama completa din aceste produse, adaptate pentru fiecare sezon. Am ales Doraly, cel mai important centru de afaceri angro deoarece aici activeaza un numar important de firme si-mi ofera posibilitatea sa activez la standarde ridicate. Prin produsele comercializate incercam sa aducem un plus de sanatate, bucurie si armonie pentru clientii nostri. Recomand Doraly ca fiind cel mai bun centru comercial angro.” (FENG SHUI ARMONY SRL)  

Victor Nica - scule electrice portabile

Victor Nica - scule electrice portabile

"Colaboram cu Expo Market Doraly inca de la infiintarea firmei noastre. Aici avem sediul si aici ne desfasuram intreaga activitate. Au trecut 10 ani de cand am inceput si suntem multumiti de serviciile oferite. Am vazut dorinta de imbunatatire si am resimtit acest lucru. Recomandam Expo Market Doraly ca un partener foarte bun de afaceri pentru cei care doresc sa se dezvolte. Va multumim." (MAKITA ROMANIA SRL)

Draguta Mihaila

Iti raspund rapid la solicitari:

Tel (+40)-21-312.45.75

Email draguta.mihaila@doraly.eu

Trimite mesajul catre un agent de vanzari