Parcul comercial Doraly deschide un nou pavilion comercial

Bucuresti, 29 noiembrie 2016: Doraly Expo Market, cel mai mare parc comercial en gros din Romania, specializat in articole pentru casa si produse alimentare, deschide pe data de 1 decembrie a acestui an un nou pavilion comercial – P8, cu o suprafata de 5.280 mp, in urma unei investitii de peste 2,7 milioane de euro.
Acesta este al doilea pavilion deschis in acest an, investitiile totale in 2016 in extinderea si modernizarea parcului comercial fiind de 5 milioane euro.

Amplasat in incinta Doraly 2, cu un acces deosebit de facil atat din soseaua de centura, cat si din DN2, pavilionul P8 ofera comerciantilor solutii moderne, eficiente si personalizate de depozitare pe verticala. Pe langa locatie, insasi constructia ofera locatarilor avantaje multiple, de la siguranta si stabilitate datorate unei structuri din beton armat monolit, pardoseala elicopterizata, partitii din sistem gips carton, sisteme de ultima generatie (supraveghere video 24h, antiefractie, avertizare in caz de incendiu) si pana la asigurarea unei eficiente energetice sporite ce se traduce prin consum minim de energie si costuri de functionare reduse.
Destinat depozitarii produselor nealimentare (instalatii electrice, instalatii sanitare, articole pentru casa, detergenti si cosmetice, etc.), pavilionul P8 este inchiriat in prezent in procent de 87%, de catre 16 comercianti.
Prin adaugarea acestui nou pavilion la cele 29 deja existente in portofoliul parcului comercial, Doraly isi intareste pozitia de lider in Romania in ceea ce priveste spatiile de depozitare destinate comertului en gros cu produse alimentare si nealimentare.
Dezvoltat pe o suprafata de teren de 260.000 mp, parcul comercial Doraly Expo Market detine peste 850 de spatii inchiriabile, insumand o suprafata totala de peste 80.000 mp. In prezent, complexul gazduieste 550 de producatori, importatori si distribuitori, care comercializeaza o gama variata de produse alimentare si articole pentru casa.

Parcul comercial en-gros Doraly Expo Market deschide un nou pavilion

Doraly Expo Market – parcul comercial No.1 in comertul en-gros pentru produse alimentare si articole pentru casa, prezent pe piata serviciilor si dezvoltarilor imobiliare comerciale inca din 1993, a inaugurat la inceputul lunii februarie 2016 cel de-al 27-lea pavilion comercial.

Noul pavilion (X2) a fost construit in perioada octombrie 2015 – februarie 2016, investitia totalizand 1.850.000 euro, provenind din surse proprii.
Cu o suprafaţa inchiriabila de 3.840 mp, pavilionul X2 ofera companiilor care comercializeaza produse alimentare, cosmetice, detergenti si articole de unica folosinta, solutii moderne si eficiente de depozitare, prezentare a marfurilor, birouri, anexe si parcari. Prin intermediul firmelor care isi desfasoara activitatea in pavilionul X2, acesta duce la crearea a peste 100 de locuri de munca.

Capacitatea de depozitare nou creata permite stocarea a peste 7.000 de paleti, care pot fi operati cu stivuitoare pana la o inaltime utila de 6,5 m. Pentru partea de receptionare si picking s-au amenajat rampe cu acces auto si platforme speciale.
Noul pavilion este usor si direct accesibil din DN2.

Antreprenorul general, firma DAS SRL si-a reconfirmat profesionalismul si seriozitatea care il caracterizeaza, livrand la timp proiectul conform specificatiilor.

Strategia de dezvoltare pentru urmatorii trei ani cuprinde noi investitii, respectiv hale comerciale si de depozitare in suprafata totala de peste 20.000 mp.

Alege sa fii clientul Doraly pentru reusita ta in afaceri!

Doraly Expo Market ofera locatarilor premizele desfasurarii unor activitati comerciale legale si transparente

Doraly Expo Market este un parc comercial en-gros înfiinţat în anul 1993, care activează în Afumaţi, judeţul Ilfov. Afacerea a pornit de la o idee care iniţial s-a materializat prin construirea unor spaţii cu destinaţie comercială în suprafaţă de 4.000 de metri pătraţi, ajungând ca în 2015 suprafaţa închiriabilă să fie de peste 80.000 de metri pătraţi, dezvoltată pe un teren de 237.160 de metri pătraţi.

În parcul comercial Doraly se desfăşoară comert en-gros cu produse alimentare şi articole pentru casă, în 26 de pavilioane, respectiv 850 spaţii de prezentare, depozite şi birouri. Cele 550 companii care activează aici sunt deţinute de oameni de afaceri de diverse nationalităţi, dintre care două treimi sunt români, restul fiind originari din 19 ţări.

Cu o experiență de peste 22 ani în dezvoltarea serviciilor pentru piaţa en-gros, Doraly și-a consolidat poziția de lider alături de renumiți importatori, producători, distribuitori și magazine în concept cash&carry, ce reprezintă reale și atractive ancore pentru cumpărători. Mulţi dintre chiriașiiDoraly sunt prezenți în complex încă de la înființare. In prezent, aproximativ 4.000 oameni au locul de muncă la firmele din Doraly, iar numărul acestora urmează să crească în următoarele luni, ca urmare a extinderii parcului comercial cu încă două noi pavilioane până la finalul anului 2016.

Targetul de cumpărători este constituit din reţele de distribuție sau retail locale și regionale, companii medii sau mici, profesionişti individuali. Traficul anual este estimat la 3.700.000 persoane, care provin atât din ţară (cu preponderenţă din judeţele limitrofe), cât şi vecini de peste hotare (Bulgaria, Republica Moldova).

Doraly Expo Market SRL, în calitate de partener al locatarilor săi, este interesat și sprijină eficientizarea activităţii acestora prin informare, îndrumare, metode organizatorice şi know-how, cu respectarea legilor României şi în deplină transparenţă, conform standardelor de bună guvernanţa corporatistă.

Concursul cu premii “DORALY TE PREMIAZA EN-GROS” si-a desemnat castigatorii

Doraly Expo Market – parcul comercial en-gros No.1 in produse alimentare si articole pentru casa, situat in Afumati, jud. Ilfov, la km 12,5 al DN2, a organizat in perioada 5 ianuarie – 31 martie 2015 concursul “Doraly te premiaza engros”.

Cu scopul de a-si rasplati cumparatorii cat si firmele care isi desfasoara activitatea in parcul comercial Doraly au fost puse in joc 40 de tablete Myria Easy Tab 9, cu ecran LCD de 9” multitouch, Wi-Fi, capacitate de stocare de 8GB, care au fost  oferite, prin tragere la sorti celor 20 de perechi de castigatori, fiecare pereche fiind constituita atat din comparatorul (persoana fizica sau juridica) care, in perioada 5 ianuarie – 31 martie 2015, au efectuat cumparaturi de minim 100 lei (tva inclus) de la firmele care isi desfasoara activitatea in parcul comercial Expo Market Doraly.

Extragerea castigatorilor a avut loc in data de 6 aprilie 2015, ora 12, la sediul Doraly Expo Market. Lista cu numele castigatorilor a fost validata si postata pe pagina dedicata concursului de pe  http://www.doraly.eu/ro/concurs/  si pe pagina de Facebook https://www.facebook.com/ExpoMarketDoraly.

In urma extragerilor si informarii castigatorilor concursului, acestia s-au declarat placut surprinsi si cu totii asteapta cu nerabdare organizarea si participarea la concursurile viitoare.

Lista castigatorilor la concursul “DORALY TE PREMIAZA EN-GROS” 

CUMPARATORI CASTIGATORI

VANZATORI CASTIGATORI

S.C. LIVORNO STORE S.R.L. S.C. SERPICO TRAGING S.R.L.
ARSENE SILVIU S.C. MAXTRADE IMP-EPORT S.R.L.
MANEA GEORGETA S.C. DCN EU RETAIL S.R.L.
S.C. PARASCHIVOIU ILIE JENI MINODORA S.R.L. S.C. DCN EU RETAIL S.R.L.
S.C. ROMANIAN AFAIRES SERVICE 95 S.R.L. S.C. DCN EU RETAIL S.R.L.
S.C. RANGAMI INTERSTAR S.R.L. S.C. DCN EU RETAIL S.R.L.
IOV RADU S.C. DCN EU RETAIL S.R.L.
S.C. LODERDAL INTERMED S.R.L. S.C. DCN EU RETAIL S.R.L.
S.C. CMI CONDREA EVANGHELIA S.R.L. S.C. ESTETIK PACKING S.R.L.
S.C. ROCAMICEZ S.R.L. S.C. ESTETIK PACKING S.R.L.
S.C. RAMON IANIS ELECTROCENTER S.R.L. S.C. JUGUAR S.R.L.
S.C. LIBRARIA TA S.R.L. S.C. B & G ACTIV FAMILY S.R.L.
TUFAN CONSTANTIN S.C. LYON PLAST S.R.L.
IUSEIM DOREL S.C. LYON PLAST S.R.L.
TANASESCU VLAD S.C. JENY DISTRIBUTION S.R.L.
S.C. MB NIS PRO S.R.L. S.C. PRECIZIA INDUSTRIAL S.R.L.
S.C. BOBY MAR S.R.L. S.C. CONSTAR DISTRIBUTION S.R.L.
S.C. OSCAR PRINT S.R.L. S.C. ELIF HOME DESIGN S.R.L.
S.C. GREY SHOP S.R.L. S.C. MILENIUM PRONET S.R.L.
PETRACHE DOINA S.C. ENDER INSTAL S.R.L.

 

Doraly Expo Market este parcul comercial en-gros no.1 in produse alimentare si articole pentru casa, situat pe DN2, la km 12,5, Afumati, jud. Ilfov.
Despre Doraly Expo Market
Alege sa fii clientul Doraly pentru reusita ta in afaceri! 

Suprafata inchiriabila este de 83 500 mp, constand in spatii comerciale, depozite si birouri, grupate in 26 pavilioane, construite pe un teren de 227 160mp.

Calitatea serviciilor oferite, seriozitatea si atentia acordata clientilor si colaboratorilor sai in cei peste 22 de ani de activitate, au determinat castigarea de catre Doraly a pozitiei de lider in piata de profil.

Pentru mai multe detalii despre Doraly Expo Market si ofertele in vigoare, contactati dept. marketing: +40-21-312.45.75, office@doraly.eu, www.doraly.eu.

Specializarea, o carte castigatoare pentru antreprenorii romani? Magazinul DCN-EU, o aparitie noua in peisajul retailului romanesc

Expansiunea marilor lanturi de retail, precum si succesul francizelor lansate de acestea limiteaza din ce in ce mai mult oportunitati pe care le pot exploata antrerenorii romani. Un canal de distributie destul de slab dezvoltat in Romania, si care ar trebui sa se extinda mai mult in urmatorii ani, il reprezinta cel al magazinelor specializate. Analistii din intreaga Europa spun, de pilda, ca in urmatorii doi-trei ani, valoarea totala a pietei de produse cosmetice din lanturile specializate ce activeaza in regiune ar putea sa creasca cu circa 1,5%-2% anual. Nu exista date referitoare la alte categorii de produse, insa specializarea ramane o oportunitate reala si pentru piata romaneasca.
Citeste articolul complet »