De peste 22 de ani ceea ce stim sa facem cel mai bine ne-a consacrat ca  lider de piata: punem la dispozitie spre inchiriere spatii comerciale si oferim un pachet complet de servicii pentru sprijinirea oricarui tip de afacere. Amplasarea, promovarea si organizarea parcului comercial pe categorii de produse genereaza vadul comercial necesar fiecarei afaceri care se dezvolta aici. 

Firmele care inchiriaza acum in Doraly un spatiu comercial, depozit sau birou alaturandu-se celor peste 850 companii care si-au dezvoltat cu succes activitatea aici, beneficiaza de un vad comercial construit in peste 20 ani de activitate la standarde inalte, de un pachet complet de servicii, de costuri reduse de operare, de recunoasterea si notorietatea brandului Doraly in piata, de promovare si publicitate in incinte si in toata tara.

Business in Doraly

Doraly Expo Market este un pilon in dezvoltarea unei afaceri in domeniul comercial. Afla ce spun chiriasii care sunt aici de la inceputuri.

Afla detalii

Spatii pentru inchiriere

Gasesti ce ai nevoie pentru afacerea ta: standuri comerciale, birouri, spatii fast food, showroom-uri, depozite si platforme.

Afla detalii

Servicii si beneficii

Descopera lista serviciilor si beneficiilor pe care le oferim chiriasilor. Afla cum te sprijinim in procesul de vanzare si in consolidarea afacerii tale.

Afla detalii

Draguta Mihaila

Iti raspund rapid la solicitari:

Tel (+40)-21-312.45.75

Email draguta.mihaila@doraly.eu

Trimite mesajul catre un agent de vanzari